LOS SERRANO

Dobrodošli na moj blog

20.02.2008.

Lourditas (Goizalde Nunez)

To je Santiegova djevojka . Ona je nastavnica . Jako je lijepa . Ima smeđe oči i smeđu talasastu kosu. Stalno ide u crkvu da se moli Bogu. Lourtadis je veoma ludo zaljubljena u Santiaga koji nije baš pametan . Njena omiljena boja je zelena i plava. U privatnom životu ima 39 godina , a u seriji 48.

20.02.2008.

Santiago (Jesus Bonila)

On je stari brat Diega . Zaljubljen je u Lourditas . On je malo glupav i smiješan . Živi sam u jednom neurednom stanu. On radi u baru sa svojim bratom gdje im pomaže prijatelj Fiti . Santiago je i trener fudbala . U seriji ima 62 godine , a u privatnom životu ima 64 godine . Stalno govori da se Lourditas neće zaljubiti u njega , ali ona je jako zaljubljena u njega .

20.02.2008.

Afrika (Alexandra Jimenez)

Afrika je Raulova djevojka . Ludo je zaljubljena u Raula. U seriji Serrano ima 17 godina dok u privatnom životu ima 23 godine . Najbolja prijateljica joj je  Eva . Africa i Eva ponekad imaju problema sa Raulom i Marcosom tako da jedna drugoj pomažu . Ona ima smedjkasto plavu čićkavu kosu. Omiljena boja joj je roza, plava i crvena . Ona je odlična učenica .  U 7.sezoni postaje profesorka baleta. Djeca je jako vole . Njen otac se zove Romeo koji je jako strog. On je policajac.20.02.2008.

Francusoto (Antonio Molero)

On je Candelin muž.Nadimak mu je Fiti.Automahaničar je.Najprijatelj mu je Diego i Santiago.
Ima 40 godina u seriji , a u privatnom životu ima 43 godine . Rođen je 27. novembra u Madridu. Kad god se posvađa sa Candelom on ide kod Diega ili Santiaga.Pravi se da sve zna ali kad hoće da pomagne on sve  zabrlja.Jako voli fudbal , a navija za Real Madrid. Svoju ženu Candelu obično zove " pilence ". Jako je uporan i tvrdoglav .Sin mu se zove Raul . On Raula nekad udara po glavi .

17.02.2008.

Candela (Nuria Gonzales)

Ona je Lusijina prijateljica.Candela je direktorica škole Santa Justa . Njen sin se zove Raul , a muž Francusuto (Fiti) . Mnogo se ljuti na muža , a još više na učenike . U seriji Serrano ima 40 godina , dok u privatnom životu ima 42 godine . Ona je jako nervozna osoba . Ima čičkavu smeđu kosu i zelene oči . Ona se rodila u Madridu gdje sada i živi sa svojom porodicom . U seriji je jako ljubomorna na Raulovu djevojku Afriku koju jako mrzi .

16.02.2008.

Raul (Alejo Sauras)

Raul je Marcosov najbolji prijatelj .On je jako i ludo zaljubljen u Afriku . Njegova mama je Candela. Otac mu je Francusuto . On je jako simpatičan.  Nekad se pravi blesav kao neki balavac , ali je ustvari jako pametan momak. Nekad kada želi da pomogne ali sve upropasti . Stalno gleda druge djevojke . Nekad bi zbog toga izgubio Afriku. Kad ga Afrika odbije onda govori : "molim te oprosti mi". U privatnom zivotu ima 29 godina .16.02.2008.

Diego ( Antonio Resines)

On je Marcosov , Evin , Guillev , Tetin i Currov otac . Njegov brat se zove Santiago.On radi u baru sa svojim bratom . Svi iz porodice kažu da Diego ima " prljav " pogled . On ima u seriji 40 godina kao i u privatnom životu koji živi jako dobro i sretno . Drug kojeg najviše voli i cijeni je Francusuto (Fiti). Od djece najviše voli Curra kojem sve dopušta i daje. Guillea najviše tuče i često mu prijeti wc četkom . Marcosu nikad ne može nešto zabraniti jer ga on ignoriše .

16.02.2008.

Lusija (Belen Rueda)

Ona je Diegova žena. Ona je Marcosova , Evina, Guilleova, Tetina i Currova mama . Ona je učiteljica. Najbolja drugarica joj je Candela . Ona jako voli svoju porodicu . Njena majka se zove  Carmen . Lusija ima 39 godina u seriji. U privatnom životu ima tri kćerke : Anu, Mariu i Belen . Rođena je 16.marta 1965. godine u Madridu . Ona je imala muža Sergia od kojeg se razvela . Ona želi da ima još jedno dijete sa Diegom .

16.02.2008.

Bolice (Andreas de la Cruz)

On je Guilleov drug iz razred. Ima 12 godina . On je također član Sjk grupe. Njegova sestra se zove Yoli . On je debel i malo smiješan. Loš je učenik . Ima crnu  kosu. Voli da pravi zamke drugima , a nekad i sam upadne u njih . Najsmiješni je kad čisti školu. To radi uvjek kad napravi neku glupost u školi . Najviše od svega voli da jede . Njemu je malo krivo što Tete nije zaljubljena u njega, već u Guillea . To je sve o njemu .

16.02.2008.

David (Adrian Rodriguez)

On je jako zgodan .On ima svoju grupu pod nazivom SANTA JUSTA KLAN (SJK).Najbolji prijatelj mu je Guille  , a drugarica Tete . U privatnom životu ima 16 godina , a u seriji 12 godina . Rođen je 28.novembra 1991. godine u Madridu . Ima smeđu  kosu i smeđe oči . On je više pjevač nego glumac . Jako je sladak i lijep. Naj životinja mu je Sibirski tigar , a boja crna i siva . On u seriji pravi razne zamke sa Guillem kako djeci tako i nastavnicima .

Adryy
Adryy


Adryy 2
Adryy 2


Adryy
Adryy


Adrian
Adrian


Nas Adrian
Nas Adrian


16.02.2008.

Curro (Jorge Juardo)

On je najmlađi Serrano. U seriji ima 9 godina , a u privatno životu ima 10 godina . Iz porodice najviše voli strica Santiaga sa kojim i šeta i uči plivanje . Baš mu je lijepo svi paze na njega i niko ga ne dira . On ide u 3-b razred . On ima i djevojku koja ide sa njim u razred. Učiteljica mu se zove Lourtadis u koju je njegov stric zaljubljen. Od braće najviše voli Marcosa , a od sestri Evu . Ima malog psića koji se zove Pepe. On je rođen 22.septembra 1997. godine u Španiji u Madridu. On navija za Real Madrid . Omiljena boja mu je bijela.

16.02.2008.

Tete (Natalia Sanchez)

Ona je jedna lijepa i simpatična djevojka .U seriji Serrano glumi jednu vrlo pametnu djevojcicu koja nakon smrti svoje majke okrece drugu stranu ponjasanja . Zaljubljena je u Guillea .  Njena majka je Lucia  .  Diego joj nije previ otac, ali se on trudi da to bude.Ona u privatnom životu ima 18 godina . Rođena je 27.marta 1990.godine u Madridu u Španiji . U nekim se epizodam neće pojaviti zbog snimanja filma "Siroče" . Omiljena boja joj je crvena . Ima smeđe oči i dugu smeđu kosu . Preslatka je i jako je  lijepa !

 16.02.2008.

Guille (Victor Elias)

Guille je momak koji u privatnom zivotu ima 17 godina.U seriji Los Serrano glumi nestasnog djecaka. U seriji  je ludo zaljubljen u Evinu sestru Tete . On to nikome neće da prizna zato jer stalno govori da se nikada neće zaljubiti , ali nekad ljubav pobijedi.Njegova majka je glumica tako da u glumi ima veliku podršku. On je rođen 03.marta 1991. godine u Madridu . U privatnom životu je sin samac. Omiljena boja mu je zelena i bijela . Jako je lijep i sladak. Cool je !

Nas Guille
Nas Guille
16.02.2008.

Eva (Veronica Sanchez)

Eva je simpatična djevojka koja je zaljubljena u Marcosa . Ona ima 18 godina i rođena je u Budimpešti u Mađarskoj. U privatnom životu je imala tri dečka . Prvi je bio Fran Perea kojeg je upoznala na snimanju serije Serrano . Njena omiljena boja je roza  i crna . Ona ima smeđe oči i smeđu kosu. U seriji njna sestra se zove Tete . Ona joj je i u privatnom životu sestra , a zove se Natalia .16.02.2008.

Marcos (Fran Perea)

Fran ima 27 godina . Rođen je u Malagi 20.novembra 1978.godine . U seriji Serrano glumi mladog Marcosa koji ima 17 godina i ludo je zaljubljen u Evu . Eva mu je polusestra . Marcos je imao mnogo djevojaka ,ali ni u jednu nije bio tako zaljubljen. Volio je samo Evu , sa kojom će se poslije i vjenčati . Najprijatelj mu je Raul . Njih dvojica se druže od mali nogu , igraju fudbal , pronalaze cure i sve ostalo što pravi prijatelji rade. Fran Perea je i glumac i pjevač . Studiro je u Madridu prvo arhitekturu pa se počeo baviti glumom čime se i sada bavi .

LOS SERRANO
<< 02/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
242526272829

MOJI LINKOVI

GLUMCI
---MARCOS
---EVA
---CLOE
---GUILLE
---TETE
---CURRO
---LUCIA
---DIEGO
---SANTIAGO
---FITI
---RAUL
---CANDELA
---AFRIKA
---CHUKY
---ALEX
---DAVID(DVD)
---LOURDITAS
---BOLICE
---YOLI
---CELIA
---CHONI
---JOSE LUIS
---ANA
---FERNANDO
---SANTIGITO
---MANU
---SANDRITA
---ADRIAN
---RAMON
---RAQUEL

SJK
NAPOMENA
MOLIMO SVE POSJETIOCE DA NE OSTAVLJAJU KOMENTARE UVREDLJIVOG SADRZAJA KOJI CE UVRIJEDITI NEKOG OD POSJETILACA I VLASNIKA BLOGA !

UNAPRIJED HVALA !!!!!!

FRAN PEREAMOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
69745

Powered by Blogger.ba